INLEIDING GESCHIEDENIS PLATTEGRONDEN KAARTEN/FOTO'S ADRESBOEKEN HINDERWET BOUWVERGUNNINGEN BESTEKKEN
HERNUMMERING HUIZEN   ZOEKEN GASTENBOEK NIEUWS E-MAIL LINKS
 
DUBBELDAMSEWEG ZUID 106


Nr. 106

april 2005


Kadaster: Gemeente Dordrecht, sectie K, nummer 1766

Bouwjaar: 1906
Bruto-inhoud: ca. 270 m3
Woonoppervlakte: 90 m2
Eigen grond: 95 m2


Datum: oktober 2005
Vraagprijs (k.k.): € 163.000

Achter deze fraaie gevel gaat een comfortabel en charmant woonhuis schuil.
De woning is in de loop der tijd op verantwoorde wijze aangepast aan de eisen van deze tijd met behoud van een prettige woonsfeer. De woonkamer is bijna 40 mē en verdeeld in een zit-, tussen- en eetkamer, aangrenzend bevinden zich nog de ruime keuken, badkamer met ligbad en de bijkeuken. De achtertuin is ca. 8 meter diep en in 2004 vernieuwd. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers beiden met extra hoogslaper faciliteit en de tussengelegen ruimte is uitstekend geschikt als werkplek. De woning is gefundeerd op “staal”.

Omschrijving
Begane grond:
Entree, meterkast (6 groepen + 2 x aardlekschakelaar), portaal met extra bergvloer, gang met aan het einde de gedeeltelijk betegelde toiletruimte met fontein en tussenportaal met trapopgang naar de verdieping. De entree, gang en toiletruimte zijn o.a. afgewerkt met fraaie metrotegels. Woonkamer met o.a. trapkast, zitgedeelte, afm. ca. 4.45 x 3.60 mtr., aan de straatzijde met schouw en houtkachel (gaat mee), tussengedeelte, afm. ca. 4.90 x 2.60/3.55 mtr., met nis en via toog toegang tot achtergelegen eetgedeelte, afm. ca. 2.80 x 2.35 mtr., met deur naar de tuin en toegang tot de keuken.
De woonkamer is afgewerkt met grenen vloerdelen, spachtelputz wandafwerking en een gestuct plafond. De entree en gang zijn eveneens afgewerkt met grenen vloerdelen. Ruime keuken, afm. ca. 3.65 x 2.10 mtr., met betegelde vloer en hoekopgesteld keukenblok met o.a. een gaskookplaat, afzuigschouw, dubbele spoelbak, koelkast, aansluiting vaatwasser en opstelplaats badgeyser. Via de keuken toegang tot achtergelegen betegelde badkamer, afm. ca. 1.65 x 2.10 mtr., met o.a. ligbad, vaste wastafel en design radiator. Via de badkamer toegang tot bijkeuken/berging met o.a. tegelvloer en wasmachineaansluiting.

Verdieping:
Tussen/werkruimte met Velux dakvenster, inbouwkasten en opstelplaats cv-ketel (Ferroli, 1986).
Slaapkamer aan de voorzijde, afm. 3.20 x 4.45 mtr., met inbouwkasten, vaste wastafel en toegang tot bovengelegen entresolvloer met slaapgelegenheid. Slaapkamer aan de achterzijde, afm. 3.35 x 4.45 mtr., met inbouwkasten, vaste wastafel en toegang tot bovengelegen entresolvloer met slaapgelegenheid.

Tuin:
Achtertuin ca. 8 meter diep (N/O), verzorgd aangelegd (2004) en o.a. voorzien van sierbestrating.

Algemeen:
• De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing;
• In januari 2005 zijn de voorgevelramen compleet vervangen;
• De voorgevel is gereinigd en voorzien van nieuwe waterafstotende coating;
• Nieuwe groepenkast geplaatst in 2001;
• Vrijwel de gehele woning is tussen 1997 en 2004 geheel gerenoveerd, inclusief diverse extra isolerende voorzieningen.
• In de kelder/kruipruimte is een vochtregulerende kalkkorrel laag aangebracht.

Fotoserie (9 foto's).april 2005

   
 

Terug naar boven!
terug naar boven